Hylkeenpyynti ja hyljesafarit

Koe elämyksellinen hylkeenpyynti- tai kuvausretki idyllisessä Raahen saaristossa ja Perämerellä.

Hylkeenpyynti ja hyljesafarit

Koe elämyksellinen hylkeenpyynti- tai kuvausretki idyllisessä Raahen saaristossa. Lähde Arkki-aluksen miehistön mukaan retkelle, jossa pääset kuvaamaan tai pyytämään harmaahylkeitä Perämerellä ainutlaatuisten röyssyjen seassa. Nauti Perämeren raikkaasta meri-ilmasta, kevätauringon paisteesta ja hyvästä seurasta jännittävän seikkailun puitteissa. Kokemus, joita tulee vastaan vain kerran elämässä! Retkikausi sijoittuu kevätjäiden aikaan, matkaan lähdetään sää- ja jäätilanteen mukaan.

Retken aikana haemme ja etsimme hylkeitä. Retken luonteesta riippuen pääset tähystämään sekä kuvaamaan tai pyytämään hylkeitä. Retkeen sisältyy tarjoilu, jonka voi nauttia lämpimässä hytissä. Hylkeenpyyntiretkellä valmistamme ruokaa pyydetystä saaliista. Matka sisältää sisältäen venekuljetuksen, ruokailut, oppaan ja palvelut. Myös lyhyempi iltaretki mahdollinen, kysy lisätietoja ja tarjousta! Säävaraus.

Hox! Retken yhteyteen voit varata B&B majoituksen Iso-Kraaselin saaren luotsitupaan tarjoushintaan 85€/henkilö/yö. Saaressa saunamahdollisuus.

Lyhyesti
  • Lauta- / pienveneretket 390€ / vrk / hlö
  • Pyynti- ja kuvausretket isolla veneellä 470€ / vrk / hlö
  • Minimi: 4 hlöä (yhdistämme ryhmiin)
  • Sis. kaikki tarvittava välineistö
Ota yhteyttä tai varaa matka

varaukset/myynti
Jouni Leinonen
jouni@meriraahe.fi
puh. 050 4346340

Viimeisimmät lokimerkinnät