Saaristoviikonloppu

Ainutlaatuinen saaristoviikonloppu, 1800-luvun luotsina

Saaristoviikonloppu

Ainutlaatuinen Saaristoviikonloppu, jossa pääset kokemaan 1800-luvun luotsin elämää ja kauppiasperheen kartanon tunnelmaa! Ensimmäinen yö vietetään Iso-Kraaselin saaressa seuraten luotsien jalanjälkiä. Saaressa on vanha tunnusmajakka eli Pooki 1800-luvulta sekä vanha luotsitupa, jossa retkellä yövytään. Perjantai-ilta päättyy saaren saunan lempeisiin löylyihin.

Lauantaipäivään kuuluu saaristoristeily ja lounas Iso-Kraaselin saaressa. Saaristoristeilyn päätteeksi palataan maihin ja majoitutaan historialliselle Langin Kauppahuoneelle. Lauantai-iltaa vietetään Langin Kauppahuoneella maukkaasta illallisesta nauttien. Sunnuntaiaamupäivänä lähdetään melontaretkelle (3h) Raahen saaristoon ja nautitaan retkieväät tulen äärellä saaressa. Viikonloppuun voi yhdistää myös muita aktiviteettejä kuten fatbike-retken. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta melonnasta – reipas ja vettä pelkäämätön asenne riittää!

Hintaan sisältyy aktiviteetit, majoitus ja ruokailut: iltapala, aamiainen ja lounas Iso-Kraaselin saaressa, illallinen ja aamupala Langin Kauppahuoneella sekä retkieväät saaristossa

Lyhyesti
  • KESTO: pe klo 18.30 – su klo 13, saatavilla viikonloppuisin heinäkuussa
  • Hinta: alkaen 345€/hlö
  • minimi 5 henkilöä
  • Mukaan tarvitset uimavarusteet
  • Raahe, Kirkkokatu 19
  • Satama: Rantakatu 33, 92100 Raahe
Get in contact and reserve a trip

(suomi) varaukset/myynti
Jouni Leinonen
jouni@meriraahe.fi
puh. +358 50 4346340

Viimeisimmät lokimerkinnät